Brusebad og toilet blok


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Vores komfortable bade- og toiletblok gør det muligt for vores campister at nyde effektive, hygiejniske brusere og toiletter hele året rundt.

Designet til de allerhøjeste standarder, med moderne anti-bakterielle kabinetter designet i Holland, de nye brusere er rigelige og rummelige, og kommer udstyret med kroge, bænke, sæbebakker, grab kroge og en rigelig vandforsyning via mixer vandhaner. Der er ekstra store handicappede brusere og toilet kabiner til de mindre abled.

#gallery -2 { margin: auto; } #gallery -2 .gallery-item { flyde: venstre margin-top: 10px; tekst-align: center; bredde: 33%; } #gallery -2 img { ramme: 2px solid #cfcfcf; } #gallery -2 .gallery-billedtekst { margin-venstre: 0; } /* se gallery_shortcode () i wp-includes/media.php */ Store brusekabiner med greb og sæder Let at bruge dræn med rigeligt varmt vand Moderne hygiejniske individuelle kabinetter

Og vores nye sol- og gasanlæg til kombineret vandopvarmning giver os rigeligt varmt vand hele året rundt, samtidig med at vi sparer omkring 450 tons CO2-emissioner i løbet af det næste årti. Kombineret med et nyt varmekreds betyder det, at vores nye bruseblok er kølig om sommeren, skygget med naturlig ventilation og varm om vinteren, da den er udstyret med et soldrevet varmekreds.

Vores brusere og toiletter er fortsat gratis for alle campister, sammen med vask op og manuel vask og tørring områder. Vi har også en onsite laundrette med automatiske vaskemaskiner og tørretumbler.

Alle andre campingpladsfaciliteter, herunder vores saltvandsswimmingpool, fortsætter også med at være gratis for alle campister.