Gratis Covid forsikring


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Andalusiens regionale regering tilbyder gratis Covid forsikring til alle internationale turister, der kommer til regionen i 2021!

Andalusien giver alle ikke-hjemmehørende internationale rejsende gratis Covid forsikring for ophold på enhver type reguleret virksomhed* i regionen mellem den 1. januar og den 31. december 2021. *Los Gallardos Leisure er en reguleret og registreret campingplads i henhold til lov 13/2011, indskrevet i R.T.A. med registreringsnummer AL-4-04-0017, og derfor bør vores internationale ikke-residente gæster være omfattet af den tilbudte forsikring.

Fuld information om ordningen er her: Travel Assistance Insurance - Andalusiens officielle hjemmeside for turisme (andalucia.org)

Forsikringen dækker dig for op til 4.000 EUR behandling, medicin og hjemsendelse af dig og din nærmeste familie tilbage til dit hjemland. Forsikringen vil også betale dine ekstra indkvarteringsomkostninger, hvis du skal forlænge dit ophold på grund af en karantæneordre. Se ovenstående link for alle detaljer.

Du behøver ikke gøre noget for at drage fordel af ordningen. Hvis du bliver syg, skal du eller din partner straks følge ovenstående trin for at aktivere forsikringen.

Bemærk venligst, at denne forsikring leveres af den regionale regering i Andalusien. Denne side er kun til orientering, og Los Gallardos Leisure fremmer ikke ordningen. Du er forpligtet til at gøre krav selv. Forespørgsler om ordningen skal rettes til den andalusiske turismebestyrelses officielle hjemmeside.