Gratis Covid verzekering


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

De regionale regering van Andalusië biedt gratis Covid-verzekering aan aan alle internationale toeristen die in 2021 naar de regio komen!

Andalusië biedt alle niet-ingezeten internationale reizigers een gratis Covid-verzekering voor een verblijf in elk type gereglementeerde instellingen* in de regio tussen 1 januari en 31 december 2021. *Los Gallardos Leisure is een gereguleerde en geregistreerde camping onder Wet 13/2011, ingeschreven in de R.T.A. met registratienummer AL-4-04-0017 en daarom moeten onze internationale niet-ingezeten gasten gedekt worden door de aangeboden verzekering.

Volledige informatie over de regeling vindt u hier: Reisassistentieverzekering - Officiële toeristische website van Andalusië (andalucia.org)

De verzekering dekt u tot €4.000 aan behandeling, medicijnen en repatriëring van u en uw naaste familie terug naar uw eigen land. De verzekering zal ook uw extra accommodatiekosten betalen als u uw verblijf moet verlengen vanwege een quarantainebestelling. Zie de bovenstaande link voor alle details.

Je hoeft niets te doen om van de regeling te profiteren. Als u ziek wordt, moet u of uw partner onmiddellijk de hierboven beschreven stappen volgen om de verzekering te activeren.

Houd er rekening mee dat deze verzekering wordt verstrekt door de regionale overheid van Andalusië. Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en Los Gallardos Leisure promoot de regeling niet. U bent verplicht om eventuele claims door uzelf in te dienen. Vragen over de regeling moeten worden gericht aan de officiële website van het Andalusische Bureau voor Toerisme.