Camping


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Camping Los Gallardos biedt 125 kampeerplaatsen voor caravans, tenten en campers, naast een groot stacaravan resort.

De camping is verdeeld in een reeks terrassen met veel bomen, struiken en hagen om privacy te bieden voor kampeerders. Klik hier om een fotoalbum van verschillende delen van de site te bekijken.

Ons douche- en toiletgebouw is gratis te gebruiken voor kampeerders, inclusief warm water. We hebben een wasserette ter plaatse. Was- en afwasbakken zijn beschikbaar, net als een chemisch toilet afvoer.

Onze winkel op het terrein is dagelijks geopend en biedt kampeerders alle kleine benodigdheden van het leven. Britse kranten, brood, eieren en melk zijn dagelijks beschikbaar, evenals vers fruit en groenten en een goed gevulde supermarkt.

Wij bieden een aantal lange en middellange termijn kortingen aan mensen die een langere periode willen doorbrengen in een ontspannen, warme en vriendelijke resort weg van de vochtige noordelijke winters! Voor een prijslijst, klik hier.

Gratis WiFi is beschikbaar in ons restaurant voor gasten en tegen een kleine vergoeding is er een WiFi-netwerk beschikbaar op de hele site.

Speciale kortetermijnlidmaatschappen voor de Almeria Lawn Bowling Club zijn ook beschikbaar voor kampeerders, zodat u kunt langskomen en genieten van alle evenementen die deze zeer populaire club organiseert.

In de winter zijn er regelmatig speciale avonden in het Bar Restaurant Miraflores, en natuurlijk zijn er altijd maaltijden van hoge kwaliteit van een scala aan menu's beschikbaar. Kijk op het prikbord in het Toiletblok voor de dagelijkse details.

Op dinsdag rijden we, samen met het stadhuis, een gratis shuttlebus naar de wekelijkse Los Gallardos markt.

Speciale 6 maanden camping + 6 maanden opslag aanbieding! U kunt nu langskomen, 6 maanden bij ons blijven en dan uw caravan achterlaten in onze beveiligde opslagplaats voor slechts €1.170. En de 6 maanden kunnen verspreid worden over het jaar!

De camping is een rustige en rustige omgeving, en we handhaven strikt geluidsoverlast's nachts om de rust van onze bewoners te garanderen.

We zijn in de buurt van de populaire badplaatsen Mojacar of Garrucha.