Douche en WC Blok


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Dankzij ons comfortabele douche- en toiletgebouw kunnen onze kampeerders het hele jaar door genieten van efficiënte, hygiënische douches en toiletten.

Ontworpen volgens de allerhoogste normen, met moderne antibacteriële cabines ontworpen in Nederland, de nieuwe douches zijn ruim en ruim, en zijn uitgerust met haken, banken, zeepbakken, grijphaken en een ruime watervoorziening via mengkranen. Er zijn extra grote gehandicapte douches en toiletruimtes voor minder validen.

#gallery -2 { marge: auto; } #gallery -2 .galerie-item { vlotter: links; margin-top: 10px; tekst-aligneren: midden; breedte: 33%; } #gallery -2 img { rand: 2px solid #cfcfcf; } #gallery -2 .galerie-onderschrift { margin-links: 0; } /* zie gallery_shortcode () in wp-includes/media.php */ Grote douchecabines met handgrepen en stoelen Eenvoudig te gebruiken spoelbakken met veel warm water Moderne hygiënische individuele cabines

En onze nieuwe combinatie waterverwarming met zonne- en gascombinatie geeft ons het hele jaar door voldoende warm water, terwijl het helpt om ongeveer 450 ton CO2-uitstoot te besparen in de komende tien jaar. In combinatie met een nieuw verwarmingscircuit betekent dit dat ons nieuwe doucheblok koel is in de zomer, in de schaduw van natuurlijke ventilatie en warm in de winter, omdat het is uitgerust met een verwarmingscircuit op zonne-energie.

Onze douches en toiletten blijven gratis voor alle kampeerders, samen met de afwas- en handmatige wasbakken en droogruimtes. We hebben ook een wasserette op het terrein met automatische wasmachines en drogers.

Alle andere campingfaciliteiten, inclusief ons zoutwaterzwembad, blijven ook vrij voor alle kampeerders.