Campingplads


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Camping Los Gallardos tilbyder 125 campingpladser for campingvogne, telte og autocampere, sammen med et stort mobile home resort.

Webstedet er opdelt i en række terrasser med masser af træer, buske og hække for at give privatliv for campister. For at se et fotoalbum af forskellige dele af webstedet, klik her.

Vores bruser og toilet blok er gratis at bruge for campister, herunder varmt vand. Vi har et vaskeri på stedet. Vaskeri og vask op dræn er tilgængelige, ligesom en kemisk toilet afløb.

Vores onsite butik er åben dagligt, og giver campister med alle livets små fornødenheder. Der serveres dagligt britiske papirer, brød, æg og mælk samt frisk frugt og grøntsager samt en velassorteret købmand.

Vi tilbyder en række lange og mellemlange rabatter til folk, der ønsker at tilbringe en længere periode i en afslappet, varm og venlig udvej væk fra de fugtige nordlige vintre! Klik her for en prisliste.

Gratis internet WiFi er tilgængelig i vores restaurant for gæster, og et WiFi-netværk er tilgængeligt over hele webstedet mod et mindre gebyr.

Særlige kortsigtede medlemskaber til Almeria Lawn Bowling Club er også tilgængelige for campister, så du kan komme med og nyde alle de begivenheder, som denne meget populære klub organiserer.

Særlige nætter er en regelmæssig begivenhed i Bar Restaurant Miraflores om vinteren, og selvfølgelig er måltider af høj kvalitet fra en række menuer altid tilgængelige. Tjek opslagstavlen i toiletblokken for daglige detaljer.

På tirsdage kører vi sammen med rådhuset en gratis shuttlebus til det ugentlige Los Gallardos marked.

Særlige 6 måneder camping + 6 måneders opbevaring tilbud! Du kan nu komme med, bo hos os i 6 måneder og derefter forlade din campingvogn i vores sikre lagerforbindelse for kun €1.170. Og de 6 måneder kan spredes ud over året!

Campingpladsen er et roligt og fredeligt område, og vi håndhæver strengt støjgrænser om natten for at sikre fred for vores beboere.

Vi er tæt på de populære feriebyer Mojacar eller Garrucha.