Campingplads Butik


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Hos Camping Los Gallardos er vi stolte af vores velassorterede campingpladsbutik, der sælger et komplet udvalg af konserverede, tørrede og friske varer, både lokale og importerede. Så fra Marmite til tomater, teltpinde til is, Bisto til spaghetti, har vi meget mere på lager, end du kan gætte på. Vi forsøger at lagre alle livets små essentials!

Og nu er vi forpligtet til at sænke priserne i vores butik til niveauer, der er endnu lavere end i andre britiske importbutikker.

Det gør vi ved at udnytte hele campingpladsens købekraft til at forhandle bulkrabatter med vores leverandører, og vi videregiver besparelserne til vores kunder. Når alt kommer til alt, hvis vi køber til restauranten og butikken på samme tid, kan vi sænke priserne hos vores leverandører.

Fordi du ikke kun er her for at købe i butikken - du er en del af Camping Los Gallardos-fællesskabet.

Vi har også lager:

De fleste britiske dagblade, herunder lørdag og søndag udgaver Frisk frugt og VegFrisk brød og bageri sektion, alle bagt onsite dailyMobiltelefon topups til alle spanske netværk, og de fleste europæiske pay-as-you-go operatører (herunder, for Storbritannien, Tesco Mobile, O2, Vodafone og mere!) Fuldt autoriseret agent for Hummer Mobiltelefoner og SIM CardSamping udstyr, herunder gaskomfurer, jorden ark, telt udstyr, etcMorgenmad, herunder friske æg, mælk, korn, juice, etcComplete off-license: en meget velassorteret vin, øl og spiritus sektion til meget konkurrencedygtige priserKomplet frosset mad sektion: fra tærter til sukkermajs! Personlig hygiejne.En komplet købmand sektioner, herunder en bred vifte af saucer, krydderier, pasta, ris, mel og meget mere!

Åbent 7 dage om ugen, fra 9:00 til 21:00. Ring til +34 950 528 324 for at få oplysninger eller e-mail reception@campinglosgallardos.com. Åben for udlændinge.