Camping Shop


en flag
da flag
nl flag
fr flag
de flag
it flag
pt flag
es flag

Op Camping Los Gallardos zijn we trots op onze goed gevulde campingwinkel, die een compleet assortiment van ingeblikte, gedroogde en verse producten verkoopt, zowel lokaal als geïmporteerd. Dus van Marmite tot tomaten, tentpinnen tot ijsjes, Bisto tot spaghetti, we hebben veel meer op voorraad dan je zou kunnen raden. We proberen alle kleine benodigdheden van het leven in voorraad te houden!

En nu zetten we ons in om de prijzen in onze winkel te verlagen tot nog lagere niveaus dan in andere UK-importwinkels in de buurt.

Dit doen we door gebruik te maken van de koopkracht van de camping als geheel om te onderhandelen over bulkkortingen met onze leveranciers, en we geven de besparingen door aan onze klanten. Immers, als we tegelijkertijd voor het restaurant en de winkel kopen, kunnen we de prijzen verlagen bij onze leveranciers.

Omdat je hier niet alleen bent om in de winkel te kopen, je maakt deel uit van de Camping Los Gallardos gemeenschap.

We hebben ook voorraad:

De meeste Britse dagbladen, waaronder de zaterdag en zondag editiesVers fruit en vegFresh brood en bakkerij sectie, alle gebakken on-site dailyMobiele telefoontopups voor alle Spaanse netwerken, en de meeste Europese pay-as-you-go operators (inclusief, voor het Verenigd Koninkrijk, Tesco Mobile, O2, Vodafone en meer!) Volledig geautoriseerde agent voor Lobster Mobiele telefoons en SIM-CardScamping-apparatuur inclusief gasfornuizen, grondlakens, tentapparatuur, etcOntbijtvoedsel inclusief verse eieren, melk, ontbijtgranen, sappen, etcComplete off-license: een zeer goed gevulde wijn, bier en gedistilleerde afdeling tegen zeer concurrerende prijzenCompleet bevroren voedsel sectie: van taarten tot suikermaïs! Personal HygiëneEen complete boodschappensecties, inclusief een breed scala aan sauzen, specerijen, pasta, rijst, meel, en nog veel meer!

Open 7 dagen per week, van 9.00 tot 21.00 uur. Bel +34 950 528 324 voor informatie of mail reception@campinglosgallardos.com. Open voor niet-ingezetenen.